Wesprzyj

WESPRZYJ

Dzięki Twoim wpłatom jesteśmy w stanie realizować pomoc dla chorych
Zapraszamy do wsparcia naszej fundacji jednorazowo lub stałą kwotą

Wpłata online

Wkrótce będzie dostępne…

Wpłata na konto

Nr konta Fundacji – Santander Bank Polska SA- 02 1090 2398 0000 0001 4253 1249

Sam decydujesz jaką kwotą możesz wesprzeć fundację.
Jesteśmy wdzięczni za każde wsparcie.

Skorzystaj z ulgi podatkowej

Przekazanie wpłaty na rzecz Fundacji SŁONKO pozwala na skorzystanie z „ulgi za darowizny” przy rozliczaniu PIT. Wystarczy, że do formularza PIT-37, PIT-36 lub PIT-28 dodasz załącznik PIT/O i wypełnisz odpowiednie rubryki. Przekazana kwota darowizny obniży Twój dochód, a tym samym zmniejszy podatek.

Inne możliwości wsparcia

KUP OBRAZ

Kup obraz, a połowa kwoty ze sprzedaży zostanie przekazana na działalność fundacji.
Wszystkie obrazy to kopie mistrzów impresjonizmu lub własne kompozycje. Jeżeli chcesz mieć je w swojej kolekcji – skontaktuj się bezpośrednio z nami. Telefon ….

BIORĘ ŚLUB

Poproś swoich gości, aby zamiast przynosić kwiaty na ślub – wsparli fundację SŁONKO. W ten sposób rozpoczynając nowe, wspólne życie – możesz zrobić coś dobrego dla innych.
Jeśli chcecie w ten sposób wesprzeć fundację, poinformujcie nas trzy tygodnie przed uroczystością – mailowo lub telefonicznie. Prześlemy Wam skarbonkę na darowizny.

MAM URODZINY

Masz urodziny? Lubisz pomagać innym? Nie wiesz jaki prezent chciałbyś dostać? Poproś gości, aby w ramach prezentu – wsparli fundację SŁONKO. W ten sposób przyczynisz się do zmieniania świata innych ludzi na lepsze. Jeśli chcesz w ten sposób wesprzeć fundację, poinformuj nas trzy tygodnie przed uroczystością – mailowo lub telefonicznie. Prześlemy Ci skarbonkę na darowizny.